Bereiding:
400 gram Eier Pannenkoekenmeel
600 gram melk
200 gram eieren (± 4 eieren, maat S)
Doe het eierpannenkoekenmeel in een kom, voeg 300 gram melk en de eieren toe. Roer het geheel tot een glad beslag en voeg al roerend de rest van de melk toe. Verhit een klontje boter of een scheutje olie in een koekenpan, en giet hierin wat beslag voor Eier Pannenkoeken. Laat dit uitlopen over de bodem en bak de Eier Pannenkoeken aan beide zijden goudbruin.
Ingrediënten: TARWEbloem, kristalsuiker, inventsuikerstroop, MELKpoeder, rijsmiddel: E450i;E500, aardappelzetmeel, gejodeerd zout.
Voedingswaarde per 100 gram: energie: 1395kJ/330kcal, vetten: 0,9g, waarvan verzadigde vetten: 0,1g, koolhydraten: 69,6g, waarvan suikers: 5,9g, eiwitten: 9,8g, zout: 2,9g
Inhoud: 400 gram.