Bereiding:
400 gram meel voor Winterpannenkoeken
600 gram melk
4 eieren
Doe de mix in een kom, en voeg de helft van de melk en de eieren toe. Roer het geheel tot een glad beslag en voeg al roerend de rest van de melk toe. Verhit een klontje boter of een scheutje olie in een koekenpan, en giet hierin wat beslag. Laat dit uitlopen over de bodem en bak de pannenkoeken aan beide zijden goudbruin.
Ingrediënten: TARWEbloem, kristalsuiker, suikerstroop, karamel(kleurstof), rijsmiddel: E450i;E500, natief aardappelzetmeel, gejodeerd zout, antiklonkertmiddel:E535, kruiden en specerijen (kaneel, nootmuskaat, kruidnagel, piment, gemberpoeder, korianderzaad, foelie, kardemom)
Voedingswaarde per 100 gram: energie: 1419kJ/333kcal, vetten: 1,1g, waarvan verzadigde vetten: 0,1g, koolhydraten: 71,7g, waarvan suikers: 10,7g, vezels: 3g, eiwitten: 8,5g, zout: 1,9g
Inhoud: 400 gram.